fbpx

Samen sterk, samen Wij van Noord!

Aangenaam! Wij zijn twee vrienden uit het noorden met een gedeelde passie voor ondernemen en werken met mensen. In 2021 hebben wij besloten om onze ervaring en kennis te bundelen en Wij van Noord te starten.

Ante Boomsma

Ik ben Ante, mede oprichter en mede-eigenaar van Wij van Noord. Ik ben opgegroeid in het mooie Fryslân en sinds 2020 weer woonachtig in Leeuwarden. Tijdens mijn studententijd heb ik een toptijd gehad in Groningen, waar ik jarenlang heb gewoond en mij heb gespecialiseerd in Arbeid- en Organisatiepsychologie. Tijdens mijn loopbaan heb ik in Friesland, Groningen en Drenthe, maar ook voor landelijke organisaties gewerkt. Wat mij altijd opviel was de nuchtere insteek en de aanpakkersmentaliteit van noorderlingen. Samen met Yasin ben ik ‘Wij van Noord’ gestart met het idee bedrijven in Noord-Nederland te voorzien van de juiste medewerkers die beschikken over deze noorderlingen mentaliteit.

In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig door te trainen in mijn thuisgym of een blok hard te lopen. Daarnaast heb ik samen met mijn vriendin al veel verre reizen gemaakt, hou ik ervan om een cappuccino of biertje te drinken op een zonovergoten terras en geniet ik ervan om zaterdagmiddag met de mannen een balletje te trappen.

Weetjes over Ante:

  • Wil alle continenten van de wereld met eigen ogen zien
  • Is zelfs tijdens een bordspel met zijn neefje nog competitief
  • Droomde eigenlijk van een carrière als singer-songwriter

Wil je meer weten of netwerken?

Ante Boomsma

 ante@wijvannoord.nl
 06 48162963

Yasin Gözmen

Yasin Gözmen

Mijn naam is Yasin en ik ben sinds 2021 medeoprichter en mede-eigenaar van Wij van Noord. Ik ben geboren in Rotterdam maar opgegroeid in het noorden van het land. Momenteel ben ik woonachtig in Leeuwarden. Binnen Wij van Noord ben ik verantwoordelijk voor alles wat zich begeeft tussen een gemotiveerde werknemer en een passend project bij een mooi bedrijf. Mijn voldoening haal ik uit het vinden van dé oplossing voor hét probleem. Met Wij van Noord wil ik zo veel mogelijk werknemers en ondernemingen in Noord-Nederland helpen om te groeien.

Als ik niet aan het werk ben, dan ben ik iets sportiefs aan het ondernemen of aan het gamen met vrienden. Op zaterdagmiddag trap ik graag samen met mijn compagnon Ante een balletje bij onze voetbalclub Leeuwarder Zwaluwen.

Weetjes over Yasin:

  • Neemt geen ontbijt of lunch zonder havermout
  • Moet iedere dag zijn hardloopschoenen aantrekken en rennen
  • Is een groot podcastliefhebber

Wil je meer weten of netwerken?

Yasin Gözmen

yasin@wijvannoord.nl
06 24553175

Bastiaan Maters

Foto Bastiaan

Mijn naam is Bastiaan Maters. Ik ben 30 jaar oud en ik woon in hartje Leeuwarden.
Ik ben een mensenmens met een passie voor sales. In mijn vrije tijd ben ik veel aan het sporten
en doe ik leuke dingen met mijn vrienden. Om balans te houden mediteer ik regelmatig of pak ik een wandeling door het bos. Op Stenden heb ik de opleiding ‘Social Work’ gevolgd en als bijbaantjes heb ik altijd in de sales gewerkt; je weet wel, met een koksmuts op Hello Fresh langs de deuren verkopen.

Bij veel uitzendbureaus zie je dat het persoonlijke contact steeds minder wordt. Bij Wij van Noord werken we vanuit de kandidaat en begeleiden we de kandidaat van A tot Z naar zijn/haar nieuwe baan. Deze manier van werken vind ik fijn en naar mijns inziens werkt dit ook het best.

Weetjes over Bastiaan:

  • Is groot fan van David Goggins
  • Durft niet te vliegen
  • Wil ooit een ultra marathon lopen

Wil je meer weten of netwerken?

Bastiaan Maters

bastiaan@wijvannoord.nl
06 40639948

Waar Wij van Noord voor staan

Nuchterheid: Gewoon hard werken en de klus klaren is waar de Noordeling voor staat. De Noorderling schat kansen op waarde en pakt ze met beide handen aan. De Noorderling weet wat die wil en is niet van zijn of haar stuk te brengen. De Noorderling maakt dingen niet mooier dan ze zijn: ”what you see is what you get”.

Ondernemend: De Noorderling staat elke dag gemotiveerd op om het beste er uit te halen. Met trots werkt de Noorderling aan mooie projecten. De Noorderling ziet het werk, ze hoeven de Noorderling iets niet twee keer te vragen. De Noorderling zet net dat stapje extra.

Ontwikkelingsgericht : De Noorderling wil graag nieuwe dingen leren, groeien in zijn vak en zijn potentieel verleggen. De Noorderling ziet feedback als de mogelijkheid om zichzelf te verbeteren. Naast zijn eigen groei wil de Noorderling ook bijdragen aan de groeiambities van het bedrijf waarvoor de Noorderling werkt.

Representatief: De Noorderling is netjes en professioneel. De Noorderling behandeld zijn medemens met respect en weet zich aan te passen aan de regels binnen het bedrijf. De Noorderling communiceert duidelijk en komt zijn afspraken na.

Doorzettingsvermogen: De Noorderling laat zich niet door het minste of geringste uit het veld slaan. De Noorderling heeft doelen voor zichzelf en geeft niet op voor hij deze heeft behaald. Als de Noorderling zijn commitment geeft kun je op hem rekenen en zorgt de Noorderling ervoor dat het werk af komt.

Element boven footer