fbpx

Samen sterk, samen Wij van Noord!

Aangenaam! Wij zijn de mannen van Wij van Noord, sinds 2021 zijn wij actief in de uitzendbranche en maken wij de match tussen werkzoekenden en bedrijven die willen groeien binnen de bouw en techniek. Dit doen wij op een laagdrempelige, vriendschappelijk en toch professionele manier. Als team gaan we geen uitdaging uit de weg, houden we van een sportieve challenge, een goede lunch op vrijdag en het creëren van succesverhalen.

Beste Groepsfoto

Ante Boomsma

Leukste Timmerfoto Ante

Ik ben Ante, mede oprichter en mede-eigenaar van Wij van Noord. Ik ben opgegroeid in het mooie Fryslân en samen met mijn vrouw en zoontje van twee woonachtig in Leeuwarden. Met Yasin ben ik in 2021 Wij van Noord gestart met het idee bedrijven in Noord-Nederland te voorzien van de juiste medewerkers die beschikken over de noorderlingen mentaliteit.

Bouw en techniek heeft mij altijd getrokken maar wanneer je mensen in mijn nabije omgeving vraagt waarom ik zelf geen timmerman of installatiemonteur geworden ben zullen ze deze vraag hoogst waarschijnlijk beantwoorden met een lach. Mensen en hun gedrag zijn voor mij reuze interessant vandaar dat ik in Groningen de opleiding Toegepaste Psychologie gevolgd heb en mij gespecialiseerd heb in arbeid en organisatiepsychologie. Naast mijn opleiding heb ik mijn commerciële vaardigheden opgedaan als verkoper van de Leeuwarden Courant. Op dit moment kan ik binnen mijn werk bij Wij van Noord  mijn mensenkennis en commerciële ervaring perfect combineren en heb ik een rol die mij op het lijf geschreven is.

In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig door te trainen bij de Basic fit, een blok hard te lopen of op zaterdag een balletje te trappen met ons vriendenteam bij de Leeuwarder Zwaluwen. Daarnaast hou ik enorm  van reizen al heb ik de verre oorden op dit moment ingeruild voor weekendjes op Drentse vakantieparken.

Weetjes over Ante:

  • Wil alle continenten van de wereld met eigen ogen zien
  • Is op papadag regelmatig te spotten in de Monkey Town of Aquazoo
  • Droomde eigenlijk van een carrière als singer-songwriter

Wil je meer weten of netwerken?

Ante Boomsma

 ante@wijvannoord.nl
 06 48162963

Yasin Gözmen

Leukste Timmerfoto Yasin

Hi, ik ben Yasin en ben sinds 2021 trotse medeoprichter en mede-eigenaar van Wij van Noord B.V. Samen met mijn vrouw woonachtig in het mooie Leeuwarden. In mijn vrije tijd tref je mij hardlopend door de stad of voetballend bij voetbalclub Leeuwarder Zwaluwen. Daarnaast sla ik graag een boek open of zoek een welbekende vorm op van mediaconsumptie. Binnen Wij van Noord haal ik mijn energie uit het communiceren met verschillende mensen en probeer goede matches te maken tussen kandidaten met de Noorderlingenmentaliteit en mooie bedrijven die zich verder willen ontwikkelen. Groei staat centraal in mijn werk. In de afgelopen drie jaar heb ik veel memorabele momenten meegemaakt met ons team en onze kandidaten. Ben je nieuwsgierig geworden naar ons en onze manier van werken? Neem contact op!

Weetjes over Yasin:

  • Neemt geen ontbijt of lunch zonder havermout
  • Moet iedere dag zijn hardloopschoenen aantrekken en rennen
  • Is een groot podcastliefhebber

Wil je meer weten of netwerken?

Yasin Gözmen

yasin@wijvannoord.nl
06 24553175

Bastiaan Maters

Leukste Timmerfoto Bastiaan

Mijn naam is Bastiaan. Sinds 2024 ben ik een ouwe seun geworden en woon ik samen met mijn vriendin in Harlingen.
Ik ben een mensenmens met een passie voor sales. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig in de sportschool te vinden, doe ik leuke dingen met mijn vriend(in/en) en om te ontspannen pak ik een boek of doe ik een spelletje op de pc. Op Stenden heb ik de opleiding ‘Social Work’ gevolgd en als bijbaantjes heb ik altijd in de sales gewerkt; je weet wel, met een koksmuts op Hello Fresh langs de deuren verkopen. Deze twee werelden wilde ik met elkaar combineren en zo heb ik mijn carrière als arbeidsbemiddelaar gekozen.

Werk is een groot gedeelte van je leven, dat besef ik me terdege. Bepaalde elementen moeten terugkomen in je baan, zodat die baan betekenis en voldoening geeft. Soms weet je niet welke elementen dit zijn. Daar gaan we dan samen achter komen. Bij Wij van Noord werken we vanuit de kandidaat en begeleiden we de kandidaat van A tot Z naar zijn/haar nieuwe baan. Deze manier van werken vind ik fijn en naar mijns inziens werkt dit ook het best.

Weetjes over Bastiaan:

  • Is groot fan van David Goggins
  • Durft niet te vliegen
  • Wil ooit een ultra marathon lopen

Wil je meer weten of netwerken?

Bastiaan Maters

bastiaan@wijvannoord.nl
06 40639948

Wiebren van de Witte

Leukste Timmerfoto Wiebren

Mijn naam is Wiebren van de Witte en ik ben 24 jaar oud. Ik ben opgegroeid in het mooie Sneek en ben hier nog steeds woonachtig. In mijn vrije tijd ben ik veel aan het sporten. Zo sta ik 4 x in de week in de sportschool en  voetbal ik daarnaast in een vriendenteam bij LSC 1890 in Sneek. Daarnaast is het leuke dingen doen met vrienden doen erg belangrijk voor mij, van lekker actief bezig zijn tot een lekker avondje de stad in!

Voordat ik bij Wij van Noord kwam was ik actief in het speciaal onderwijs. Ik heb hier jeugd mogen begeleiden met leer en gedragsproblemen. Tijdens dit werk ben ik te weten gekomen dat ik het erg leuk vind om met mensen te werken, en hun verder te helpen. Om deze reden ben ik dan ook bij Wij van Noord terecht gekomen.

Bij Wij van Noord help ik kandidaten naar het vinden van de juiste baan. Soms is het lastig om op de juiste werkplek te komen, terwijl dit wel een groot gedeelte van jouw leven is. Ik wil er graag samen met jou achter komen wat jouw drijfveer is en wat voor jou het beste plekje is!

Weetjes over Wiebren:
– Liefhebber van koken en eten
– Sport bijna iedere dag van de week!
– Fan van een potje fifa

Fatih Gözmen

Leukste Timmerfoto Fatih

Ik ben Fatih en sinds 2023 noem ik Leeuwarden mijn thuis, waar ik werk als office manager bij Wij van Noord. Mijn roots liggen in Sneek, waar ik mijn opleiding tot verkoopspecialist in detailhandel heb gevolgd aan het ROC Friese Poort. Mijn leven is een balans tussen werk, ontspanning en persoonlijke groei. Voordat mijn werkdag van start gaat, geef ik mezelf een kickstart met een harde work-out in de sportschool. Een gezonde levensstijl is belangrijk voor me, en de ochtendtraining geeft me de energie die ik nodig heb voor de dag die voor me ligt. En zodra mijn kantooruren voorbij zijn, duik ik graag in mijn favoriete hobby’s: gamen en films kijken. Die kleine dagelijkse rituelen maken het leven hier in Leeuwarden compleet.

Ik zorg ervoor dat alle contracten op rolletjes lopen, houd het kantoor netjes en zorg dat iedereen op tijd zijn uren invult. Het vervullen van deze taken geeft mij een gevoel van voldoening.

Weetjes over Fatih:
– Heeft elke week een nieuwe gadget
– Kijkt graag video’s over de wetenschap
– Popt de gekste broodjes tijdens de vrijdagmiddaglunch

Waar Wij van Noord voor staan

Nuchterheid: Gewoon hard werken en de klus klaren is waar de Noordeling voor staat. De Noorderling schat kansen op waarde en pakt ze met beide handen aan. De Noorderling weet wat die wil en is niet van zijn of haar stuk te brengen. De Noorderling maakt dingen niet mooier dan ze zijn: ”what you see is what you get”.

Ondernemend: De Noorderling staat elke dag gemotiveerd op om het beste er uit te halen. Met trots werkt de Noorderling aan mooie projecten. De Noorderling ziet het werk, ze hoeven de Noorderling iets niet twee keer te vragen. De Noorderling zet net dat stapje extra.

Ontwikkelingsgericht : De Noorderling wil graag nieuwe dingen leren, groeien in zijn vak en zijn potentieel verleggen. De Noorderling ziet feedback als de mogelijkheid om zichzelf te verbeteren. Naast zijn eigen groei wil de Noorderling ook bijdragen aan de groeiambities van het bedrijf waarvoor de Noorderling werkt.

Representatief: De Noorderling is netjes en professioneel. De Noorderling behandeld zijn medemens met respect en weet zich aan te passen aan de regels binnen het bedrijf. De Noorderling communiceert duidelijk en komt zijn afspraken na.

Doorzettingsvermogen: De Noorderling laat zich niet door het minste of geringste uit het veld slaan. De Noorderling heeft doelen voor zichzelf en geeft niet op voor hij deze heeft behaald. Als de Noorderling zijn commitment geeft kun je op hem rekenen en zorgt de Noorderling ervoor dat het werk af komt.

Element boven footer