fbpx

Werken als accountmanager

Beschik jij over sociale én commerciële vaardigheden? Dan is dit jouw baan!

Voor de uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een accountmanager bouw en techniek voor het onderhouden en uitbouwen van nieuwe en bestaande relaties en het werven en beheren van (nieuwe) kandidaten. Je komt terecht in een jong, klein en hecht team in Leeuwarden. Als accountmanager sta je sterk in je schoenen, ben je commercieel ingesteld en ga je mensgericht aan het werk.

Beschrijving

Het is maandagochtend. Om 08:30 schuif je aan bij de ‘monday meeting’. Hier vertellen jij en je collega’s elkaar wat je beleefd hebt in het afgelopen weekend onder het genot van een bakje koffie en worden aansluitend de resultaten en bijzonderheden van de afgelopen week besproken.

Ah, het is alweer 10:00, de tijd vliegt!
Nog even het CV van Bas doornemen, hij komt vanmiddag om 13:00 op kennismakingsgesprek naar aanleiding van jouw enthousiaste recruitment belletje vorige week. Bas heeft nu een aantal jaren werkervaring als stratenmaker en hij zou graag iets anders willen doen. Hmm, jij hebt wellicht nog leuke ideeën.. kijken of Bas daarvoor openstaat.

Ondertussen ga jij aan de slag met je to-do-lijst.

– Abdul gaat volgende week aan het werk bij zijn nieuwe opdrachtgever, maar zijn VCA-examen moet nog gepland worden.
– Evaluatiegesprek inplannen met David. Hij gaf aan dat hij het niet helemaal naar zijn zin heeft op zijn huidige werkplek.
– Werkkleding en pbm’s regelen voor Vincent.

Om 15:00 ga je samen met Quinten op gesprek bij zijn potentiële nieuwe opdrachtgever, Bouwbedrijf Jansen. Jouw doel is om ervoor te zorgen dat er een leuke klik ontstaat tussen de opdrachtgever en de kandidaat en dat de verwachtingen van beide partijen duidelijk gecommuniceerd worden. Na een succesvol kennismakingsgesprek bij bouwbedrijf Jansen maak jij nog snel een offerte op. Het is alweer 17:00 uur. Je klapt je laptop dicht en kijkt tevreden terug op een mooie maandag.

Leuke Afstandfoto Ante En Yasin

Wat bieden wij jou

 • Startsalaris tussen €2600- en €3000- bruto
 • Interessante bonusregeling
 • Mogelijkheid tot een auto van de zaak
 • Veel vrijheid om je werk in te vullen en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen
 • Een toffe werkplek in een jong en gedreven team
Potret Ante

Solliciteer direct

  Naam*

  Email*

  Telefoonnummer*

  Woonplaats*

  *verplicht veld

  Element boven footer